Da boste vašemu otroku lahko priredili najboljšo zabavo, je na voljo najem moderno opremljene, sodibne igralnice. Čudovito dvorano je možno najeti tako v dopoldanskem kot v popoldanskem času ter za vikende ali praznike !

DODATNA PONUDBA

Medvedek Barabin

Pripravili smo vam prečudovit obisk maskote medvedka Barabina, skupaj z vami se bo poveselil, zaplesal, ter vam pomagal razrezati torto. Vaše najmlajše pa bo razveselil s pisanimi bonboni.

Pogostitev

V dogovoru z dvema picerijama si je možno naročiti slastne pice vseh okusov po znižanih, akcijskih cenah!

Poslikava obraza

Pričarajte svojim otrokom pisano in pravljično rojstnodnevno zabavo. S profesionalnimi barvami za obraz otrokom naslikamo najrazličnejše zanimive motive. Otroci se bodo za kratek čas prelevili v pravljične junake, princeske, metuljčke, prijazne medvedke ...
NAJEM IGRALNICEZNESEK
ponedeljek, torek, sreda, in četrtek od 16.00 do 20.0030,50 €/ h
petek, sobota, nedelja in prazniki od 14.00 do 20.0044,70 €/ h
sobota, nedelja in prazniki od 9.00 do 14.0036,60 €/ h

POMEMBNO: Pred začetkom zabave podarimo 20 minut za pripravo, ob koncu zabave imate na voljo 15 minut za pospravljanje. Če se čas prekorači, se zaračuna dodatnih 30 minut ali 1 ura.

V primeru najema prostora brez animatorja se najemnik obvezuje prostor pospraviti tako, da odnese vse kar je sam in/ali njegovi povabljenci prinesel/li v prostor ter pospravi krožnike, pribor, mize, žogice, ostanke hrane, pijače, prtičke, embalažo, ovojni papir in morebitne okraske, rekvizite ali dodatke, ki jih je prinesel ali sposodil v igralnici, posoda se pomije in odpadki odvržejo v zato namenjene koše za ločevanje odpadkov. Za končno čiščenje poskrbi ekipa igralnice Barabin.
V primeru, da se igralnico ob najemu zapusti brez pospravljanja, se po ceniku zaračunajo dodatni stroški čiščenja, 10 €.

OSTALA PONUDBAZNESEK
medvedek Barabin30 €/ 30 min
poslikava obraza3 €/ otroka
pogostitev - naročilo pice Brajda5+1 pica gratis, 8+2 pici gratis
pogostitev - naročilo pice Kovačijaakcijska cena vsake pice 5,80 €

Naročilo pic 1 uro pred začetkom rojstnodnevne zabave!