Pripravili smo vam pester izbor animacijskih paketov. Animacije se izvajajo od 4. leta dalje in brez prisotnosti staršev.
Vsi animacijski paketi vsebujejo:
  • mavrični prostor z novim MEGA igralom, gosenico, plezalno steno, ročni nogomet…
  • vse za pogostitev (krožnički, pribor, kozarčki,…)
  • osvežilna pijača
  • prigrizki (smokiji, bobi palčke …)
  • dva animatorja
  • zabava traja 2 ali 2,5 ure, odvisno od izbranega paketa
  • pri animacijah ne plačujete najem dvorane!

ANIMACIJE

Gibalko

Animacija GIBALKO je igriva, zabavna animacija pri kateri je poudarek na gibanju, plezanju in predvsem uživanju. Otroci se skozi igro ogrejejo ter jih tudi telesno pripravimo na športno aktiven rojstni dan. Glede na starost otroka imamo pripravljene tudi igre. Za najmlajše imamo pripravljene igre kot so račka račka gos, glasbeni stolp, vremenski pojavi... pa vse do skakanja v vrečah, spretnost nošenja jajca in na koncu peka kokic s padalom. Zabava traja 2 uri.

Zvedave glavice

BRUHAJOČA LAVA
Otroci bodo spoznali nastanek vulkanov, njihovo moč ter moč bruhanje lave. Skozi animacijo si bodo sami izdelali maketo vulkana in na koncu bomo skupaj ustvarili čisto pravi vulkan, ki bruha. Seveda se bomo tudi igrali na naših mega igralih, plezalni steni in odigrali kakšno igro ročnega nogometa. Na koncu za presenečenje poskrbijo milni mehurčki. Zabava traja 2,5 ure.

Super heroji in junakinje

Vaš fantič se bo spremenil v najljubšega super heroja (Hulk, Batman, Superman, Spiderman...), vaša deklica pa v priljubljeno junakinjo (Pikapolona, Elsa in Ana, troli, morska deklica...)! Različne zabavne igre na temo izbranega heroja/junakinje, igranje na super igralih, na koncu pa za presenečenje poskrbijo milni mehurčki. Zabava traja 2,5 ure.

CENIK

ANIMACIJAZNESEK
GIBALKO12 €/ otroka, minimalno 10 otrok
ZVEDAVE GLAVICE14 €/ otroka, minimalno 10 otrok
SUPER HEROJI/JUNAKINJE14 €/ otroka, minimalno 10 otrok