V igralnici Barabin smo za vaše otroke pripravili pester izbor animacijskih paketov. Animacija za otroke se izvaja od 4. leta dalje in brez prisotnosti staršev.

Vsi animacijski paketi vsebujejo:

  • mavrični prostor z dvema MEGA igralom, gosenico, zračnim hokejom…
  • pinjata
  • vse za pogostitev (krožnički, pribor, kozarčki,…)
  • osvežilna pijača
  • prigrizki (smokiji, bobi palčke …)
  • toasti
  • dva animatorja
  • zabava traja 2 ali 2,5 ure, odvisno od izbranega paketa
  • fotografije
  • pri animacijah ne plačujete najem dvorane!

ANIMACIJE

Gibalko

Animacija za otroke GIBALKO je igriva, zabavna animacija pri kateri je poudarek na gibanju, plezanju in predvsem uživanju. Otroci se skozi igro ogrejejo ter jih tudi telesno pripravimo na športno aktiven rojstni dan. Glede na starost otroka imamo pripravljene tudi igre. Za najmlajše imamo pripravljene igre kot so račka račka gos, glasbeni stolp, vremenski pojavi... pa vse do skakanja v vrečah, spretnost nošenja jajca in na koncu peka kokic s padalom. Zabava traja 2 uri.

Zvedave glavice

BRUHAJOČA LAVA
Otroci bodo spoznali nastanek vulkanov, njihovo moč ter moč bruhanje lave. Skozi animacijo si bodo sami izdelali maketo vulkana in na koncu bomo skupaj ustvarili čisto pravi vulkan, ki bruha. Seveda se bomo tudi igrali na naših mega igralih, plezalni steni in odigrali kakšno igro ročnega nogometa. Na koncu za presenečenje poskrbijo milni mehurčki. Animacija traja 2,5 ure.

Super heroji in junakinje

Vaš fantič se bo spremenil v najljubšega super heroja (Hulk, Batman, Superman, Spiderman...), vaša deklica pa v priljubljeno junakinjo (Pikapolona, Elsa in Ana, troli, morska deklica...)! Različne zabavne igre na temo izbranega heroja/junakinje, igranje na super igralih, na koncu pa za presenečenje poskrbijo milni mehurčki. Animacija za otroke traja 2,5 ure.

Animacija za otroke lahko popestri tudi otroški rojstni dan. Zabava poteka pod budnim očesom naših animatorjev, ki imajo dovolj izkušenj, praktičnih znanj ter so dovolj dobro opremljeni s sodobnimi znanji o vzgoji, da jim lahko svoj podmladek za nekaj uric mirno prepustite, vi pa medtem poklepetate s preostalimi starši ali kako drugače izkoristite čas, ko ste sami. Vaš otrok bo med tem časom v odličnih rokah, vi pa se boste lahko brez težav malo sprostili in oddahnili od vsakdanjih obveznosti.

Izbrana tematska animacija bo poskrbela za kvalitetno zabavo katera bo vašemu otroku ostala v lepem spominu in se jo bo želel ponovno udeležiti.

Izpolnite spodnji obrazec ter nas kontaktirajte za več informacij. Z veseljem vam bodo odgovorili v najkrajšem mogočem času.

Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt ter se hranijo v skladu z GDPR

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, edukativnega obveščanja, informacijsko-tržnega obveščanja, pospeševanja prodaje … Več o Politiki varstva osebnih podatkov preberite TUKAJ.

CENIK

ANIMACIJA ZA OTROKEZNESEK
GIBALKO12 €/ otroka, minimalno 10 otrok
ZVEDAVE GLAVICE14 €/ otroka, minimalno 10 otrok
TEMATSKE ANIMACIJE14 €/ otroka, minimalno 10 otrok

animacija za otroke

POMEMBNO:

Ob rezervaciji animacije ali najema igralnice je potrebno plačati 30€ akontacije. V primeru odpovedi se akontacije NE vrača, v primeru bolezni ali kakršnega koli drugega razloga se termin lahko prestavi.