Tiste posebne iskrice v očeh otroka, ko upihne svečke na svoji rojstnodnevni torti, so nekaj najlepšega tudi za njegove starše. Gre za dogodek, ki ga skoraj vsak otrok vse leto nestrpno pričakuje, zato je tudi prav, da mu pripravimo primeren otroški rojstni dan oziroma praznovanje, ki mu bo še dolga leta ostalo v spominu.

otroški rojstni danV zadnjem času so zelo priljubljena praznovanja v igralnicah in tematske zabave, ki jih popestrijo animatorji. Najem animatorja za otroški rojstni dan je vsekakor odlična ideja iz več razlogov. Naj jih naštejemo le nekaj, ki jih boste zagotovo občutili tudi pri nas.

  • Njihove izkušnje – verjemite, da je za njimi že kar nekaj otroških zabav, zato tudi dobro vedo, kaj našim najmlajšim najbolj odgovarja. Izkušeni animatorji so vajeni vsega mogočega – nastopov za manjše in večje skupine – in dobro vedo, kaj počnejo.
  • Morda nimate na voljo dovolj prostora za vse prijatelje vaših otrok. Nudimo vam najem igralnice in tudi animatorja, ki bo poskrbel, da bo vse teklo gladko. Vaše skrbi okoli priprav in potem tudi pospravljanja ter čiščenja stanovanja so popolnoma odveč.
  • Ugodna cena najema prostora in animatorja – zavedamo se, da bi radi svojemu otroku pričarali nekaj res posebnega, in to lahko pri nas dobite za res ugodno ceno. Vabimo vas, da preverite cenik ali pa stopite v stik z nami in kmalu se boste lahko prepričali, da za svoj denar dobite res veliko.
  • Niso vsi starši enaki in nimajo vsi tistega prav posebnega čuta za otroke ter pripravo otroških rojstnodnevnih zabav. V takih primerih je najbolje, da vse skupaj prepustite profesionalcem. Videli boste, da boste z njimi več kot zadovoljni.
  • Animator je vajen dela z otroki in otroški rojstni dan mu ne predstavlja nobenega posebnega stresa. Zaradi narave svojega dela lahko tudi zelo hitro razreši morebitne neprijetne situacije, ki bi jih vi kot starši slavljenca morda le stežka obvladali.

Če želite izvedeti še več razlogov, zakaj je najem animatorja za otroški rojstni dan dobra odločitev, vas vabimo, da izpolnite spodnji obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem mogočem času.

Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt ter se hranijo v skladu z GDPR

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, edukativnega obveščanja, informacijsko-tržnega obveščanja, pospeševanja prodaje … Več o Politiki varstva osebnih podatkov preberite TUKAJ.

Pripravili smo vam zanimiv in raznolik izbor dejavnosti z našimi animatorji. Te potekajo brez prisotnosti staršev, kar pomeni, da otroke preprosto pripeljete do nas in jih pri nas tudi brez skrbi pustite. Medtem ko se oni zabavajo tako, kot se je odločil mali slavljenec, se vi lahko sprostite v družbi drugih staršev ali pa si vzamete kakšno urico popolnoma zase. Preživite ta čas tako, kot si želite sami, za vašega otroka bo namreč poskrbljeno tako, kot si tudi zasluži.

Vsi naši paketi animacij vključujejo dva animatorja, uporabo mavričnega prostora s številnimi igrali, vse, kar je potrebno za pogostitev, prigrizke, pijačo in še kaj. Pomembno je, da veste tudi naslednje: pri animacijah ne plačate najema dvorane, kar pomeni, da vam ne bo treba prav nič seštevati, preračunavati in ugibati, koliko boste za otroški rojstni dan odšteli. V kolikor ste še vedno v dvomih, pa vas vabimo, da nas kontaktirate. Smo zelo odzivni in z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Prepričani smo, da vas zanima, kako zabave z našimi animatorji potekajo. Na voljo imamo tri tematske animacije, ki jih lahko še posebej prilagodimo tudi vašemu otroku. Pri animaciji Gibalko se bodo otroci dobro razmigali, plezali, se aktivno igrali … Skratka, gre za športen in zanimiv rojstni dan, ki ga popestrimo z različnimi igrami in spretnostmi, s katerimi otroci urijo svoje gibalne in druge sposobnosti. Če vašega otroka zanimajo naravni pojavi, se bo zagotovo našel v animaciji Zvedave glavice, kjer bo skupinica spoznala, kako pride do izbruha lave, sami pa bodo izdelali čisto pravi vulkan. Ne bodo pa se samo ‘učili’, temveč se tudi igrali po svojih željah. Vsak otrok pa seveda pozna tudi številne super junake. Izbere naj tistega, ki ga najbolj občuduje in za njegov rojstni dan se bo odvijala tematska zabava s številnimi igrami, ki je ne bo nikoli pozabil.

Ste torej pripravljeni, da vašemu otroku pripravimo nepozabno doživetje? Stopite v stik z nami in se pozanimajte o dodatnih podrobnostih naših tematskih animacij.