Rojstni dan vsakemu otroku pomeni nekaj prav posebnega, za mnoge je to celo najbolj pričakovani dan v letu, pravi vi pa ste tisti, ki mu lahko omogočite nepozabno otroško zabavo. Medtem ko razmišljate, kaj bi svojemu otroku pripravili tokrat, naj vam predstavimo možnost, ki je ugodna, hkrati pa nudi toliko, da bo rojstnodnevna zabava zares nepozabna. To je možnost najema igralnice za otroke.

Najem igralnice za otrokeSvojemu otroku zagotovo želite le najboljše, a pogosto se zgodi, da doma preprosto nimate prostora za vse njegove prijatelje (kje so šele njihovi starši), poleg tega pa tudi sama organizacija otroške zabave zahteva kar nekaj volje, časa, potrpežljivosti, pripomočkov, priprav, skrbi in ne nazadnje tudi finančnih sredstev.

Zato je najem igralnice za otroke zagotovo odlična možnost, kadar se približuje rojstni dan vašega otroka ali pa kakršno koli drugo praznovanje oziroma srečanje, na katerem pričakujete manjše ali večje število otrok.

Zakaj torej izbrati najem igralnice?

Igralnica je najboljša odločitev zato, ker nudi številne možnosti tako organiziranih kot prostih dejavnosti, v katerih otroci najbolj uživajo. Na voljo so jim različni pripomočki in dejavnosti, tako da bo tu vsak zagotovo našel nekaj zase. Otroci bodo uživali v mavričnem prostoru z novim mega igralom, gosenico, plezalno steno, ročnim nogometom …

Vabljeni ste, da rojstni dan praznujete skupaj z otrokom – pri nas je to mogoče! Po predhodnem dogovoru vas bo obiskal medvedek Barabin in skupaj z vami zaplesal, zabavo pa bo lahko popestrila tudi poslikava obraza, ki bo otrokom pričarala čudovit domišljijski svet.

igralnice za otroke

Seveda pa lahko zabava poteka tudi brez staršev, a pod budnim očesom naših animatorjev, ki imajo dovolj izkušenj, praktičnih znanj ter so dovolj dobro opremljeni s sodobnimi znanji o vzgoji, da jim lahko svoj podmladek za nekaj uric mirno prepustite, vi pa medtem poklepetate s preostalimi starši ali kako drugače izkoristite čas, ko ste sami.

V tem primeru se lahko odločite za tematske animacije s poudarki na različnih področjih. Ponudbo in cenik tematskih animacij si lahko ogledate tukaj.

Zagotovo se tudi vi strinjate, da je gibanje zelo pomembna osnova za otrokov razvoj, zato smo pripravili zabavno animacijo, pri kateri so otroci telesno aktivni. Tudi najmlajšim lahko omogočite obisk naše igralnice za otroke, saj se bodo skozi igro naučili veliko novega in koristnega za življenje! Pripravili smo tudi animacijo, pri kateri otroci skozi zabavne in praktične primere dobijo nekaj novega znanja, lahko pa se prelevijo tudi v priljubljene junake, ki jim predstavljajo prav poseben vzor.

Naša ponudba obsega tudi vse potrebno za pogostitev in osvežilno pijačo, saj vendarle vsi vemo, da naši malčki za gibanje potrebujejo dovolj energije.

Izpolnite spodnji obrazec in se pozanimajte o vseh podrobnostih. Z veseljem vam bodo odgovorili v najkrajšem mogočem času.

Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt ter se hranijo v skladu z GDPR

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, edukativnega obveščanja, informacijsko-tržnega obveščanja, pospeševanja prodaje … Več o Politiki varstva osebnih podatkov preberite TUKAJ.

Verjamemo, da le vi najbolje veste, kaj je najboljše za vašega otroka. Zagotovo je dobro, da ga na različne načine podpirate na njegovi poti v samostojno življenje, da ga spodbujate k druženju in preživljanju časa s prijatelji. Gre za dragocen čas, v katerem se nezavedno tkejo vezi za vse življenje, zato so igralnice za otroke odlična možnost, da jim to tudi omogočite.

Pri nas bodo otroci varni, saj se igrajo pod našim budnim očesom, razvijali bodo tako gibalne kot čustvene in socialne spretnosti, spoznavali bodo nove načine igre in vodenih ter prostih dejavnosti … Zagotavljamo vam, da bo čas, ki ga bodo preživeli pri nas, izkoriščen koristno in kakovostno, vaši otroci pa bodo domov odšli ne le navdušeni nad pravkar doživetim, ampak vam bodo o tem pripovedovali še dneve.

Da boste vašemu otroku lahko priredili najboljšo zabavo, je na voljo najem moderno opremljene, sodobne igralnice. Čudovito dvorano je možno najeti tako v dopoldanskem kot v popoldanskem času ter za vikende ali praznike !

DODATNA PONUDBA

Medvedek Barabin

Pripravili smo vam prečudovit obisk maskote medvedka Barabina, skupaj z vami se bo poveselil, zaplesal, ter vam pomagal razrezati torto. Vaše najmlajše pa bo razveselil s pisanimi bonboni.

Pogostitev

V dogovoru z dvema picerijama si je možno naročiti slastne pice vseh okusov po znižanih, akcijskih cenah!

Poslikava obraza

Pričarajte svojim otrokom pisano in pravljično rojstnodnevno zabavo. S profesionalnimi barvami za obraz otrokom naslikamo najrazličnejše zanimive motive. Otroci se bodo za kratek čas prelevili v pravljične junake, princeske, metuljčke, prijazne medvedke ...
NAJEM IGRALNICEZNESEK
ponedeljek, torek, sreda, in četrtek od 16.00 do 20.0030 €/ h
petek, sobota, nedelja in prazniki od 14.00 do 20.0043,30 €/ h
sobota, nedelja in prazniki od 9.00 do 14.0036,60 €/ h

POMEMBNO:

Ob rezervaciji je potrebno plačati 30€ akontacije. Ob primeru odpovedi se akontacija NE vrača, v primeru bolezni ali kakršnega koli drugega razloga se termin lahko prestavi.

Pred začetkom zabave podarimo 20 minut za pripravo, ob koncu zabave imate na voljo 15 minut za pospravljanje. Če se čas prekorači, se zaračuna dodatnih 30 minut ali 1 ura.

V primeru najema prostora brez animatorja se najemnik obvezuje prostor pospraviti tako, da odnese vse kar je sam in/ali njegovi povabljenci prinesel/li v prostor ter pospravi krožnike, pribor, mize, žogice, ostanke hrane, pijače, prtičke, embalažo, ovojni papir in morebitne okraske, rekvizite ali dodatke, ki jih je prinesel ali sposodil v igralnici, posoda se pomije in odpadki odvržejo v zato namenjene koše za ločevanje odpadkov. Za končno čiščenje poskrbi ekipa igralnice Barabin.
V primeru, da se igralnico ob najemu zapusti brez pospravljanja, se po ceniku zaračunajo dodatni stroški čiščenja, 10 €.

Naročilo pic 1 uro pred začetkom rojstnodnevne zabave!

OSTALA PONUDBAZNESEK
medvedek Barabin30 €/ 30 min
poslikava obraza3 €/ otroka
pogostitev - naročilo pice Brajda5+1 pica gratis, 8+2 pici gratis
pogostitev - naročilo pice Kovačijaakcijska cena vsake pice 5,80 €

Izbira je vaša

Ste torej pripravljeni na nekaj novega? Izkoristite ugoden najem igralnice za otroke in svojemu otroku ter njegovi skupinici prijateljev ali sošolcev omogočite nepozabne urice v naši igralnici. Omogočite jim lahko prosto igro ali vodene dejavnosti, ki so primerne za otroke različnih starosti in zanimanj ter seveda obeh spolov, tako da z najemom igralnice nikakor ne morete zgrešiti.

Vabimo vas, da stopite v stik z nami – lahko izpolnite zgornji obrazec, lahko pa nas tudi pokličete ali nam pišete po elektronski pošti in se o vsem, še dodatno pozanimate. Tu smo zato, da vašim otrokom pripravljamo enkratno in nepozabno doživetje v sodobno opremljeni igralnici, kjer je poskrbljeno tudi za varstvo in dodatno animacijo.