Gibanje je dejavnost, ki jo v sodobnem času pogosto in tudi nevede zanemarjamo. Načini naših življenj so pač takšni, da veliko sedimo pred zasloni, medtem ko na naše osnovne potrebe preradi pozabljamo. Zato je zelo pomembno, da že majhne otroke navadimo na dovolj kvalitetnega gibanja. Zanimiva, privlačna in lepo urejena igralnica za otroke je tako ena od odličnih možnosti, kjer se otroci lahko gibajo ne glede na letni čas in vremenske razmere ter s tem urijo svoje gibalne, motorične in druge spretnosti, ki so nadvse pomembne za celotno življenje.

Če potrebo po gibanju združimo za otrokovim najpomembnejšim praznovanjem v letu, kar je pogosto njegov rojstni dan, lahko sklenemo, da je otroška igralnica zadetek v polno, saj gre za velik prostor, ki omogoča tako sprostitev in gibanje kot izvajanje različnih tematskih animacij, o čemer si boste lahko več prebrali v nadaljevanju.

igralnica za otrokePriporočamo vam torej, da svojemu otroku praznovanje rojstnega dne pripravite v otroški igralnici – tja lahko povabi svoje sošolce ali prijatelje, mi pa poskrbimo za vse ostalo. Poleg vsega boste vi popolnoma brez obveznosti, tako da lahko mirno pozabite na organizacijo zabave, neskončne priprave, zabavanje razživetih malčkov in tudi na končno pospravljanje ter čiščenje. Vi k nam le pripeljete malega slavljenca in njegovo družbo, mi pa bomo poskrbeli tako za to, da bo s pomočjo različnih dejavnosti uril svoje spretnosti, kot za to, da bo njegov dan minil v tistem pravem rojstnodnevnem vzdušju, ki ga nikoli ne bo pozabil.

Naša igralnica za otroke je sodobno opremljena, v njej pa so povsem nova igrala različnih starostnih skupin – tudi za tiste, ki še niso shodili. Seveda pa nudi še številne preostale prednosti, ki jih navajamo spodaj.

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca stopite v stik z nami. Z veseljem bomo kar najhitreje odgovorili na vaša vprašanja.

Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt ter se hranijo v skladu z GDPR

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, edukativnega obveščanja, informacijsko-tržnega obveščanja, pospeševanja prodaje … Več o Politiki varstva osebnih podatkov preberite TUKAJ.

Zakaj je naša otroška igralnica torej tako priljubljena?

Vsekakor zato, ker gre za odlično rešitev v vseh vremenskih razmerah in tudi letnih časih. Tako se vam ni treba ubadati z večnim vprašanjem, kaj neki bo skupinica otrok počela, če bo ravno na dan zabave močno deževalo, vi pa ste jim pripravili dejavnosti na prostem. Naša igralnica je zato pripravna za prav vsak dan, zaradi vrhunske in sodobne opreme pa otrokom predstavlja dovolj velik izziv, da se v njej zagotovo ne bodo nikoli dolgočasili. Poleg tega boste lahko svoje najmlajše mirno prepustili našim rokam, saj bodo, če boste zanje izbrali tematske animacije, ves čas pod budnim očesom naših animatorjev, ki vedno poskrbijo za nepozabno zabavo. Vi pa si boste medtem lahko privoščili zasluženo kavico, klepet ali zgolj nekaj uric dragocenega miru. Rojstni dan vašega otroka bo za vas minil popolnoma brez stresa in nešteto vprašanj, saj bomo za vse poskrbeli mi.

otroška igralnicaPri nas imate več možnosti – otroška igralnica je namenjena igri, premagovanju različnih ovir, plezanju, spoznavanju z igrali, prostemu druženju s preostalimi otroki … Lahko ste poleg njih, obiskal pa jih bo tudi medvedek Barabin, priljubljena maskota, ki zna plesati in s seboj prinaša pisane bombone. Pa tudi torto zna pomagati razrezati! V kolikor bi radi slavljenca in njegovo družbo pogostili, lahko naročite slastne pice, mi pa imamo na voljo ves pribor, ki ga za pogostitev potrebujete. Poleg tega pa se pri nas odvija tudi vrhunska poslikava obraza, ki bo vaše malčke spremenila v priljubljene like in junake, ki jih občuduje v knjigah, risankah ali kje drugje.

Pester nabor tematskih animacij

Bi rad vaš otrok za en dan postal pogumni pravljični junak, ki na svoji poti premaga vse ovire in živi srečno do konca svojih dni? To mu je pri nas omogočeno! Naša igralnica za otroke lahko tako ustvari pravo dogodivščino za vse, ki imajo radi junake in heroje vseh vrst. Naši animatorji namreč prirejajo odlične tematske animacije, pri katerih se lahko vaš malček prelevi v kakšnega od super junakov, vaša mala princeska pa lahko pri nas postane priljubljena Elsa ali kakšna druga junakinja, o kateri vam ima vsak dan toliko za povedati. Za radovedne glavice smo pripravili čisto pravi vulkan, ki ga bodo otroci izdelali sami, seveda pa naš program obsega tudi veliko gibanja, ki je, kot smo že omenili, nadvse pomembno skozi vse življenje.

Nudimo tudi bogato dodatno ponudbo, tako da ste lahko prepričani, da je naša otroška igralnica zagotovo prava odločitev, kadar razmišljate, kako in kje bi organizirali rojstni ali pa kateri koli drug pomemben dan vašega otroka.

DODATNA PONUDBA

Medvedek Barabin

Pripravili smo vam prečudovit obisk maskote medvedka Barabina, skupaj z vami se bo poveselil, zaplesal, ter vam pomagal razrezati torto. Vaše najmlajše pa bo razveselil s pisanimi bonboni.

Pogostitev

V dogovoru z dvema picerijama si je možno naročiti slastne pice vseh okusov po znižanih, akcijskih cenah!

Poslikava obraza

Pričarajte svojim otrokom pisano in pravljično rojstnodnevno zabavo. S profesionalnimi barvami za obraz otrokom naslikamo najrazličnejše zanimive motive. Otroci se bodo za kratek čas prelevili v pravljične junake, princeske, metuljčke, prijazne medvedke ...
NAJEM IGRALNICEZNESEK
ponedeljek, torek, sreda, in četrtek od 16.00 do 20.0030,50 €/ h
petek, sobota, nedelja in prazniki od 14.00 do 20.0044,70 €/ h
sobota, nedelja in prazniki od 9.00 do 14.0036,60 €/ h

POMEMBNO: Pred začetkom zabave podarimo 20 minut za pripravo, ob koncu zabave imate na voljo 15 minut za pospravljanje. Če se čas prekorači, se zaračuna dodatnih 30 minut ali 1 ura.

V primeru najema prostora brez animatorja se najemnik obvezuje prostor pospraviti tako, da odnese vse kar je sam in/ali njegovi povabljenci prinesel/li v prostor ter pospravi krožnike, pribor, mize, žogice, ostanke hrane, pijače, prtičke, embalažo, ovojni papir in morebitne okraske, rekvizite ali dodatke, ki jih je prinesel ali sposodil v igralnici, posoda se pomije in odpadki odvržejo v zato namenjene koše za ločevanje odpadkov. Za končno čiščenje poskrbi ekipa igralnice Barabin.
V primeru, da se igralnico ob najemu zapusti brez pospravljanja, se po ceniku zaračunajo dodatni stroški čiščenja, 10 €.

OSTALA PONUDBAZNESEK
medvedek Barabin30 €/ 30 min
poslikava obraza3 €/ otroka
pogostitev - naročilo pice Brajda5+1 pica gratis, 8+2 pici gratis
pogostitev - naročilo pice Kovačijaakcijska cena vsake pice 5,80 €

Naročilo pic 1 uro pred začetkom rojstnodnevne zabave!

Torej za ugodno ceno dobite res veliko, saj se tudi mi zavedamo, da si naši najmlajši zaslužijo le najboljše, mnogi starši pa jim tega ne morejo omogočiti. Zato je naša igralnica za otroke dostopna prav vsakomur, ki želi otroku nuditi nepozaben dan, poln doživetij, prijetnih in pristnih trenutkov, solzic sreče in iskric v očeh. Naj bo to dan, ki si ga bo vaš otrok zapomnil za vedno!