Vsak za svojega otroka želi le najboljše in zagotovo se tudi vi v dneh pred njegovim rojstnim dnem znajdete v dilemi, ali in kako sploh praznovati ta prav poseben dan. Na splošno imate dve možnosti – zabava za otroke se lahko odvija pri vas doma, lahko pa vse vajeti prepustite tistim, ki imajo na tem področju več izkušenj, idej in tudi pripomočkov, s katerimi bo rojstnodnevna zabava vašemu otroku predstavljala prav posebno in nepozabno doživetje.

Najpomembnejše prednosti organizirane rojstnodnevne zabave za otroke

zabava za otroke

Nimate več idej, kakšno zabavo pripraviti svojemu otroku, da bodo skupaj z njim uživali tudi njegovi sošolci in prijatelji? Ste naveličani vseh priprav, okraševanja, peke prigrizkov, izbire tematik, razmišljanja o dejavnostih? Se zavedate, da morate po končani zabavi vse še temeljito pospraviti in počistiti? Marsikaterega starša ta vprašanja spravijo v dodaten stres, ki pa ga v primeru, da organizacijo zabave prepustite strokovnjakom, preprosto ni!

Zakaj je organizirana zabava za otroke najboljša izbira:

  • za vaše otroke poskrbijo energični, potrpežljivi, prijetni in izkušeni animatorji,
  • v igralnici si lahko otroci sami izberejo različne dejavnosti oziroma počnejo tisto, kar želijo sami, in ne tistega, kar ste si namesto njih zamislili vi,
  • odveč so vse vaše stiske s prostorom,
  • načrtovanje zabave vam ne bo vzelo skoraj nič časa – tega lahko porabite na druge načine,
  • otroška zabava z animatorji je odličen način tudi za nekaj prostih in mirnih uric, ki jih starši v natrpanem vsakdanjiku tako potrebujejo,
  • po koncu zabave se vam ni treba obremenjevati s pospravljanjem,
  • vaš dom ostane nedotaknjen,

Seveda bi lahko našteli še kar nekaj prednosti rojstnodnevne zabave za otroke, ki je ne organizirate vi, ampak tisti, ki se s tem redno ukvarjajo. Verjamemo, da svojim otrokom želite le najboljše, ampak nikakor ni treba, da vse v zvezi z njimi postorite sami. Zato smo tu mi. Naši animatorji svoje delo opravljajo srčno, vestno in otrokom izredno prijazno. Omogočijo jim, da se razvijajo motorično in socialno, da uživajo tako na igralih kot v različnih organiziranih dejavnostih in da naše prostore zapustijo z nepozabnimi spomini. Zabava za otroke bo vašemu malčku zagotovo odlična izkušnja, ki si jo bo želel ponoviti tudi naslednje leto.

V kolikor vas zanimajo naše dodatne prednosti, posebnosti in tudi ugodnosti, vas vabimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem mogočem času.

Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt ter se hranijo v skladu z GDPR

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, edukativnega obveščanja, informacijsko-tržnega obveščanja, pospeševanja prodaje … Več o Politiki varstva osebnih podatkov preberite TUKAJ.

Koristni nasveti za uspešno zabavo

Ker pa vemo, da imajo starši vsaj nekaj vajeti radi v svojih rokah, naj vam zaupamo še nekaj praktičnih in koristnih nasvetov, da bo zabava za otroke kar najbolj uspela. Ne pozabite, da je zabava namenjena otrokom, torej je najbolje, da pri načrtovanju upoštevate njihove želje. Naj vam sami povedo, ali si želijo proste igre v igralnici ali pa morda neko tematsko zabavo in vodeno animacijo, prek katere bodo doživeli nekaj novega in neponovljivega. Bi radi rojstni dan preživeli le v družbi nekaj prijateljev ali želijo, da ste poleg tudi vi? Njihove želje so pomembne! Tudi glede hrane in pijače. Zato jim prisluhnite, povprašajte jih o njihovih željah, z veseljem vam jih bodo zaupali.

rojstnodnevne zabave za otrokeKo se dogovorite o tem, poskrbite za pravočasno rezervacijo prostora. Tako boste lahko že tedne pred zabavo popolnoma brez skrbi in otroku ne boste obljubili nečesa, česar potem ne boste mogli izpolniti. Zagotovo ne želite, da so razočarani. Kontaktirajte nas in takoj vam lahko povemo vse podrobnosti o razpoložljivosti naše igralnice.

Prava zabava za otroke seveda vsebuje tudi prav posebna vabila, ki jih z otroci lahko izdelate sami in tako kvalitetno preživite vaš dragoceni skupni čas. Zanimiva vabila si lahko natisnete tudi na naši spleti strani. Ne pozabite na seznam povabljencev, na sam dan rojstnodnevne zabave pa poskrbite, da bo vašemu slavljencu karseda udobno. Ker igra zahteva kar nekaj energije, ga oblecite v več plasti, saj se otroci med tekanjem hitro preznojijo.

In še za konec: če še nikoli niste otroku namenili rojstnodnevne zabave v igralnici ali pa na kakšni od vodenih animacij, ste lahko prepričani, da boste po izkušnji z nami izjemno pozitivno presenečeni. Tovrstne rojstnodnevne zabave so vse bolj priljubljene, saj nudijo številne prednosti – vaši otroci preživijo nepozaben dan, vi pa lahko vse dogajanje popolnoma brez skrbi prepustite našim organizatorjem in animatorjem. Nudimo pa tudi možnost za najem igralnice v kateri lahko starši skupaj s svojimi otroci preživite odlično rojstnodnevno zabavo.