Novičke

Vsak, ki ima otroke, se pogosto znajde v dilemah, kako naj ravna v različnih situacijah. Otroci so vendarle naše največje bogastvo in zagotovo si vsi želimo, da bi imeli lepo otroštvo in odraščanje. K otroštvu, na katerega imaš prijetne spomine še vse življenje, pa zagotovo spadajo tudi različna praznovanja.

Praznovanje rojstnega dne za otroke z animatorji za otroke

Vsak, ki ima otroke, se pogosto znajde v dilemah, kako naj ravna v različnih situacijah. Otroci so vendarle naše največje bogastvo in zagotovo si vsi želimo, da bi imeli lepo otroštvo in odraščanje. K otroštvu, na katerega imaš prijetne spomine še vse življenje, pa zagotovo spadajo tudi različna praznovanja.

Praznovanje rojstnega dne za otroke marsikomu predstavlja enega najlepših dogodkov v celotnem letu, zato je prav, da starši otrokom to tudi omogočijo. Rojstnodnevno zabavo mu lahko pripravijo doma, lahko pa v ta namen najamejo prostor in nekoga, ki vse skupaj organizira. Animatorji za otroke so zagotovo odlična možnost za vse, ki radi ustvarjajo, spoznavajo različne igre, se gibajo in se vmes tudi nekaj novega naučijo. Seveda pri tovrstnih dejavnostih ne uživa le vaš mali slavljenec, ampak celotna družba, ki jo je otrok povabil na druženje.

animatorji za otroke

Pišite nam ali pa nas pokličite!

Na naši spletni strani si lahko ogledate vse podrobnosti v zvezi z našo ponudbo. Nudimo namreč sodobno opremljeno igralnico, v kateri je dovolj prostora za različno velike skupine otrok, poleg tega pa vam je na voljo tudi prijazen in izkušen animator za otroke, ki zna poskrbeti za dobro vzdušje, za vključitev prav vseh prisotnih v neko dejavnost in, ne nazadnje, za odlično preživet dan vašega podmladka.

Praznovanje rojstnega dne za otroke je torej našim najmlajšim izredno pomembno. Na srečo so nam danes na voljo različne možnosti preživljanja tega dne. Zakaj jih ne bi izkoristili? Seveda lahko raziščete različne možnosti, a najem igralnice in vodena animacija sta zagotovo odlični izhodišči za popoln rojstni dan!

Pri nas namreč dobite več stvari hkrati: veliko možnosti za prosto igro in s tem urjenje motoričnih in gibalnih sposobnosti, socialni razvoj, druženje s sovrstniki, ples in različne popestritve, ki jih organiziramo. Poleg tega so vam pri nas na voljo animatorji za otroke, ki znajo vsakič znova pripraviti nepozabna doživetja in zanimive aktivnosti, pri katerih radi sodelujejo prav vsi – od najmlajših do tistih malo starejših.

Dober animator za otroke je vsekakor takšen, ki je vajen dela z otroki in ima na tem področju veliko izkušenj. Ravno zato ste lahko prepričani, da je vaš otrok v varnih rokah, da bo deležen kar največje pozornosti in da bo svoj rojstni dan preživel tako, kot si tudi želi. Naše aktivnosti lahko namreč prilagodimo vsakemu otroku posebej, kar pomeni, da upoštevamo njegove želje, s tem pa mu damo tudi neko potrditev, da je prav, da izraža svoje želje. Ne nazadnje gre za njegov prav posebni dan, ko je prav, da se tudi počuti – posebno.

Podarite svojemu otroku prav posebno darilo

Rojstnodnevno praznovanje z animatorjem je zagotovo doživetje, ki ga otroci nimajo na voljo vsak dan, zato so ti trenutki še toliko bolj posebni. Svojemu otroku lahko namesto nove igrače zato podarite kar zabavo z animatorjem in videli boste, da bo navdušen! Nudimo namreč različne tematske animacije po merah vašega malega slavljenca, na vas pa je, da stopite v stik z nami in nam zaupate želje vašega otroka. Njegov rojstni dan bo pri nas namreč potekal tako, kot si želi sam.

Preberi več
🎉🎊 PRIDITE NA SUPER PUSTNO FOTOGRAFIRANJE V BARABINA! 🎭🎭 Dragi starši, v SOBOTO, 22. 2. se z vašimi maškarami oglasite v Barabinu, kjer bo potekalo prav posebo PUSTNO FOTOGRAFIRANJE! 🤩🥳Profesionalna fotografinja s krasna pustno kuliso in vašo maškaro bo poskrbela za nepozaben spomin, ujet na najlepši fotografiji! 😽😻Bi radi, da je vaša maškara še lepša? Ponudili bomo tudi čudovito […]

Pustno fotografiranje v Barabinu!

🎉🎊 PRIDITE NA SUPER PUSTNO FOTOGRAFIRANJE V BARABINA! 🎭🎭

Dragi starši, v SOBOTO, 22. 2. se z vašimi maškarami oglasite v Barabinu, kjer bo potekalo prav posebo PUSTNO FOTOGRAFIRANJE! 🤩🥳
Profesionalna fotografinja s krasna pustno kuliso in vašo maškaro bo poskrbela za nepozaben spomin, ujet na najlepši fotografiji! 😽😻
Bi radi, da je vaša maškara še lepša? Ponudili bomo tudi čudovito POSLIKAVO OBRAZA 🎨 naše kreativne mojstrice!
Fotografiranje se prične ob 9. uri, za vas bomo tam vse do 12h! ⏱
Cena profesionalne fotografije (ki jo prejmete na licu mesta) 5 evrov, cena poslikave 3 evre.
P.S. – vsaka maškara, ki se se udeleži fotografiranja, prejme GRATIS KROF! 🥯

Obiščite nas!

Preberi več
Najbolj kul obdarovanje v Grosuplju! Ker je december mesec najlepših daril, smo se tudi v Barabinu odločili, da obdarujemo vaše najmlajše!Ker bi radi, da vsi otročki pridejo na svoj račun, smo pripravili okoli 120 simpatičnih mini darilc. Pa še nihče ne bo užaljen, ker bi ostal brez.Vse, kar morate storiti je, da pridete v Barabina […]

Decembra obdarujemo vse otroke!

Najbolj kul obdarovanje v Grosuplju!

Ker je december mesec najlepših daril, smo se tudi v Barabinu odločili, da obdarujemo vaše najmlajše!
Ker bi radi, da vsi otročki pridejo na svoj račun, smo pripravili okoli 120 simpatičnih mini darilc. Pa še nihče ne bo užaljen, ker bi ostal brez.
Vse, kar morate storiti je, da pridete v Barabina in izberete vašo številko. Da pridejo na vrsto vsi otroci, lahko vsak otrok sodeluje enkrat.
Se vidimo, srečelov se je že pričel in traja vse do KONCA DECEMBRA!

Obiščite nas!

Preberi več
Ne zamudite najbolj prisrčno zmedene predstave! Kmalu v Barabinu Zmešnjavčkovi zapleteni prazniki! Kako izgleda, ko se ekipi pomagačev dobrega moža pridruži Škrat Zmešnjavček, ki se odloči, da bo čisto vsakemu od otrok pričaral popolno obdarovanje!Čarobnost prihajajočih praznikov bodo vaši najmlajši lahko doživeli 4. 12. ob 17. uri. Vstopnice za predstavo, ki znašajo 6 evrov na […]

Praznična predstava Zmešnjavčkovi zapleteni prazniki!

Ne zamudite najbolj prisrčno zmedene predstave!

Kmalu v Barabinu Zmešnjavčkovi zapleteni prazniki! Kako izgleda, ko se ekipi pomagačev dobrega moža pridruži Škrat Zmešnjavček, ki se odloči, da bo čisto vsakemu od otrok pričaral popolno obdarovanje!
Čarobnost prihajajočih praznikov bodo vaši najmlajši lahko doživeli 4. 12. ob 17. uri. Vstopnice za predstavo, ki znašajo 6 evrov na otroka, lahko kupite v kavarni Barabin ali rezervirate preko inboxa. Pa še to – za lepši ogled prejme vsak otrok kokice, jeeej!
Priporočamo čimprejšnjo rezervacijo, ker saj veste, mesta so omejena 🙂

Obiščite nas!

Preberi več
Hej! A veš da k nam pride pravi čarodej?Da bo noč čarovnic skrivnostna, čarobna in nadvse zanimiva, smo samo za vas k nam povabili čarodeja Tonija, ki otroke po Sloveniji razveseljuje že 32 let! Dobimo se v Barabinu, 29. 10. (torek) ob 17h!Simbolična vstopnina znaša 3 evre na otroka, vabljene vse male čarovnice in čarovniki!POMEMBNO! […]

K nam prihaja čarodej Toni!

Hej! A veš da k nam pride pravi čarodej?
Da bo noč čarovnic skrivnostna, čarobna in nadvse zanimiva, smo samo za vas k nam povabili čarodeja Tonija, ki otroke po Sloveniji razveseljuje že 32 let!

Dobimo se v Barabinu, 29. 10. (torek) ob 17h!
Simbolična vstopnina znaša 3 evre na otroka, vabljene vse male čarovnice in čarovniki!
POMEMBNO! Število mest je omejeno, karte pa lahko kupite kar pri nas, v kavarni in igralnici Barabin!.

Obiščite nas!

Preberi več
Ker radi razvajamo naše goste, vam vsak mesec ponudimo super akcijo, kjer se lahko posladkate za zelo ugodno ceno. Oktobra imamo na voljo kar sve opciji in sicer: slasten, sveže pečen rogljiček s smutijem po izbiri na voljo za 3 evre, druga opcija – odlična kavica s pijačo po izbiri (Fanta, Sprite, Tonic, Bitter ali […]

Akcija meseca oktobra

Ker radi razvajamo naše goste, vam vsak mesec ponudimo super akcijo, kjer se lahko posladkate za zelo ugodno ceno.

Oktobra imamo na voljo kar sve opciji in sicer: slasten, sveže pečen rogljiček s smutijem po izbiri na voljo za 3 evre, druga opcija – odlična kavica s pijačo po izbiri (Fanta, Sprite, Tonic, Bitter ali Tangerine) pa ravno tako po akcijski ceni 3 evre.

Obiščite nas!

Preberi več
V Barabinu nismo prenovili samo igralnice, ampak smo dopolnili tudi našo ponudbo sladkih dobrot. Naj kot prvo božansko sladico predstavimo odličen čokoladni sufle, ki vas ne bo pustil ravnodušne! Čisto domača sladica, ki se bo spekla samo za vas. Nežna tekoča sredica in hrustljav čokoladni biskvit bosta navdušila tako otroke kot odrasle. Pridite preverit 😉

Novo in domače – slastni sufle!

V Barabinu nismo prenovili samo igralnice, ampak smo dopolnili tudi našo ponudbo sladkih dobrot. Naj kot prvo božansko sladico predstavimo odličen čokoladni sufle, ki vas ne bo pustil ravnodušne! Čisto domača sladica, ki se bo spekla samo za vas. Nežna tekoča sredica in hrustljav čokoladni biskvit bosta navdušila tako otroke kot odrasle. Pridite preverit 😉

Preberi več